Politika zasebnosti

Pravno obvestilo

S pregledovanjem in uporabo spletnega mesta potrjujete, da ste seznanjeni s splošnimi določbami ter da se z njimi strinjate. To spletno mesto je bilo vzpostavljeno z namenom predstavitve blagovne znamke SportFun, ki sta jo ustvarili podjetji FUN4U, organizacija dogodkov, d.o.o. in Sportanzo, šport in marketing, d.o.o.

FUN4U, organizacija dogodkov, d.o.o. in Sportanzo, šport in marketing, d.o.o. se zavezujeta, da bodo posredovani ali na drug način pridobljeni podatki obravnavani in hranjeni v skladu z veljavnimi predpisi in samo v namen, za katerega so bili posredovani. Podatkov ne razkrivamo tretjim osebam, prav tako bodo varovani pred izgubo, zlorabo, spreminjanjem in nepooblaščenim dostopom.

Za boljše komuniciranje preko spleta SportFun uporablja »piškotke«, to so majhne datoteke, ki se ob obisku strani shranijo na vaš disk in vam olajšajo nadaljnje obiske strani. V kolikor se z njihovo uporabo ne strinjate, lahko spremenite nastavitve brskalnika in onemogočite sprejemanje »piškotkov«, kar lahko omeji funkcionalnost spletne strani ali dostop do vseh informacij.

Lastnik spletnega mesta se z največjo mero skrbnosti trudi, da so podatki točni in ažurni. Kljub temu FUN4U, organizacija dogodkov, d.o.o. in Sportanzo, šport in marketing, d.o.o. ne jamčita za točnost ali pravilnost vseh informacij na spletni strani. Prav tako FUN4U, organizacija dogodkov, d.o.o. in Sportanzo, šport in marketing, d.o.o. ne prevzemata odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi lahko nastala zaradi uporabe, delovanja ali nepravilne uporabe spletne strani. FUN4U, organizacija dogodkov, d.o.o. in Sportanzo, šport in marketing, d.o.o.si pridržujeta pravico do sprememb vsebin objavljenih na svojih spletnih straneh.

Vsa besedila, slike ter ostale vsebine so predmet zaščite intelektualne lastnine. Vsebine spletne strani ni dovoljeno kopirati, razpečevati ali kako drugače reproducirati brez predhodnega pisnega dovoljenja podjetij FUN4U, organizacija dogodkov, d.o.o. in Sportanzo, šport in marketing, d.o.o.

Politika zasebnosti

Splošno o politiki zasebnosti

Ta politika zasebnosti vas seznanja s prakso podjetij FUN4U, organizacija dogodkov, d.o.o. in Sportanzo, šport in marketing, d.o.o. v zvezi z zbiranjem in uporabo neosebnih (anonimnih) ter osebnih podatkov o vas. Z uporabo spletne strani se strinjate s pogoji te Politike zasebnosti.

Spoštujemo vašo zasebnost in bomo vaše osebne podatke skrbno varovali. Osebne podatke obravnavamo kot strogo zaupne podatke in jih hrani, varuje in obdeluje v skladu z veljavnimi predpisi o varstvu osebnih podatkov (Zakon o varstvu osebnih podatkov – Uradni list RS, št. 94/07 in Uredba (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 27. aprila 2016 o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in o prostem pretoku takih podatkov ter o razveljavitvi Direktive 95/46/ES – Splošna uredba o varstvu podatkov).

Upravljavec

Upravljavca podatkov sta podjetji FUN4U, organizacija dogodkov, d.o.o. in Sportanzo, šport in marketing, d.o.o.

Podatki, ki se zbirajo (neosebni in osebni podatki)

Ob obisku spletne strani se podatki o napravi in drugi dnevniški podatki (IP naslov, datum in čas obiska) pridobivajo avtomatično. Ti podatki so anonimni in z njimi ne moremo ugotoviti identitete uporabnika.

Osebne podatke pridobivamo, če nam jih izrecno sporočite prek kontaktnega obrazca.

Obvestilo v zvezi z obdelavo osebnih podatkov, zbranih preko spletnega obrazca

Kontaktni naslov za zadeve v zvezi z obdelavo OP je info@sportfun.si.

V primeru, da na naši spletni strani izpolnite obrazec, so zbrani naslednji osebni podatki: ime in priimek, e-naslov, naziv podjetja, telefonska številka in vaše sporočilo. Odvečne podatke, ki presegajo v nadaljevanju opisane namene njihovega zbiranja, bomo izbrisali ob prvem pregledu, kmalu po vašem vnosu. Vaše podatke bomo uporabili zato, da vam lahko odgovorimo na povpraševanje, ki ste nam ga posredovali.

FUN4U, organizacija dogodkov, d.o.o. in Sportanzo, šport in marketing, d.o.o. vaših osebnih podatkov ne posredujeta nobenim zunanjim uporabnikom ali obdelovalcem.

Osebne podatke, zbrane preko spletnega obrazca, bomo hranili do vašega preklica privolitve za njihovo obdelavo.

Pravica do dostopa, popravka, izbrisa, omejitve obdelave in do ugovora

V zvezi z vašimi osebnimi podatki, ki nam jih posredujete, imate skladno s predpisi naslednje pravice:

  • do dostopa do osebnih podatkov;
  • do popravka osebnih podatkov;
  • do izbrisa osebnih podatkov, vključno v primeru preklica privolitve (ali več privolitev) ki jo podate za obdelavo vaših osebnih podatkov;
  • do omejitve obdelave osebnih podatkov;
  • do ugovora v zvezi z obdelavo osebnih podatkov;
  • podati pritožbo v zvezi z obdelavo osebnih podatkov pri nadzornem organu.


V primeru katerekoli zahteve vas prosimo, da pišete na info@sportfun.si. Prosimo, da v zahtevo vključite vaše kontaktne podatke ter jasno navedbo podatkov, na katere se vaša zahteva nanaša.

Spremembe politike zasebnosti

Pridržujemo si pravico, da predmetno Pravno obvestilo po lastni presoji in po potrebi kadarkoli spremenimo.SportFun © 2022 Vse pravice pridržane. Izdelava spletne strani: Creative37